torstai 8. elokuuta 2013

Viron Reissu

Eli niin kuin huomata saatoitte niin pääsimme siis vihdoin ja viimein Viroon asti! :)
Matka (9h risteily) ei kuitenkaan sujunut ongelmitta, sillä meidän lähtö vähän venähti, jonka seurauksena oli hirveä kiire eikä keretty pysähtymään kertaakaan Helsingin matkan aikana , sitten terminaalin autokaistan luukulla sanottiin että autoa ei oltu varattu tohon matkaan (vaikka T varasi nimenomaan paketin jossa oli auto, matkustajat sekä hytti), onneksemme saatiin auto kuitenkin mukaan mutta jouduttiin maksamaan vähän ekstraa (20€)

Vihdoin kun olimme perillä menimme lähimmälle automaatille nostamaan rahaa (koska kiireen takia ei keretty käymään suomen puolella) joka ei sitten antanut korttia takaisin (koitettiin soittaa numeroon joka lukee automaatissa ja käytiin kysymässä sisältä että mitäs pitäis tehdä johon he tokaisivat "ei ole meidän ongelma") onneksi minulla oli niinkin kätevä keksintö mukana kuin hyttikortti, katsoin aukkoon josta kortin piti putkahtaa ja huomasin että se käy siinä luukulla mutta jää johonkin jumiin ja se imeytyy takaisin sisään joten otin fiksunamuksuna hyttikortin käteen ja samaan aikaan kun T painoi nappia josta kortin piti tulla ulos minä tunkaisin hyttilipun sinne väliin ja kappas Visa olikin kädessäni. Tyytyväisinä mutta hiukan säikähtäneinä lähdettiin shoppailemaan (minun harmikseni ei keretty käydä kuin yhdessä ostoskeskuksessa, Virussa) jonka jälkeen suuntasimme vielä SuperAlkon kautta takaisin laivalle. Onneksi suurimman osan juomingeista tilasimme ennakkotilauksena suoraan autolle, joten niitä ei tarvinnut raahata ympäriinsä, niin helppoa! :)
Matka oli kuitenkin superkiva pienistä vastoinkäymisistä huolimatta! Eikä tullut ainakaan tylsää ja nyt on sitten reilusti nestettä synttäreitä varten! ;)

NiekedeNijs | via Tumblr

alcohol
Kuvat: weheartit.com
Shushu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti