tiistai 13. elokuuta 2013

Package from Hong Kong

 

Olinkin siis aijemmin kertonut että innostuin vähän tilailemaan tavaraa Paypalin takia niin tässä nyt ois ensimmäinen paketti :) 
Sattuikin muuten niin hassusti että olin menossa juuri lenkille ja huomasin postimiehen pihalla ja jostain syystä päätin huvikseen kysäistä että oisko hän mahdollisesti jotain pakettia toimittamassa ja oli hän (katsoi minua vähän epäilyttävästi ku tulin urkkimaan sitten kerroin osoitteeni ja nimeni niin uskoi)! Onneksi kysyin!:)
 Melko järkevä ostos mielestäni kuitenkin (ainakin nuo valkoiset kuoret) ei ainakaa naarmuunnu puhelin nii pahasti laukussa niinkuin edellinen plus puhelimeen saa vähän ilmettä.:)

P.S. Kuoret tilattu www.mininthebox.com, kaikki kuoret maksoivat alle 5€, sekä vastasivat odotuksiani joten suosittelen tilaamaan tuolta mikäli tarvitsee kännykälleen suojaa taikka uutta ilmettä!
Shushu


2 kommenttia:

  1. ihania kuoria! En ookkaan aiemmin kuullut tommosesta kaupasta, taidan itekki käydä kattoo jos sielt löytyis jotkut kivat kuoret :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa käydä tsekkaamassa siellä oli nimittäin aika laaja valikoima, varmasti löytyy jokaisen makuun jotain! :)

      Poista