perjantai 2. elokuuta 2013

Holy Cow!

Suunnitelmissa oli siis pitää tämän viikon jälkeen vikko lomaa ennen koulun penkille palaamista mutta suunnitelmat muuttuikin kun mietin järkevästi niin rahalla on nyt enemmän käyttöä meille kuin lomalla.
Toisaalta harmittaa kun olin jo asennoitunut siihen että saan pitää lomaa mutta toisaalta aivan huippuu kun saa edes hitusen enemmän rahaa kukkaroon ettei tarvitse kituutella kun koulut alkaa.
 
Sunshine

Mutta tosiaan viikonlopun suunnitelmissa olisi lähteä Tallinnaan hakemaan vähän nesteytystä synttäreitä varten, mutta saapahan taas nähdä saadaanko aikaiseksi sillä meidän piti lähteä sinne jo viime viikonloppuna :D Mutta siitä sitten lisää jos sinne asti päästään.

reasons to love being alive | via Tumblr
 
Tänään käyn taas siivoilemassa kirpparipöytääni ja vien vaihteeksi vähän lisää tavaraa sinne :D (tuntuu että nää ei ikinä lopu) Toivottavasti ne on mennyt oikeesti hyvin kaupaksi ni voi taas täydentää kaappia:)


Huhhuh tulipas tästä pitkä höpöttely postaus :D Mutta vielä yksi ilmoitus luonteinen asia että minä olen VIHDOINKIN päässyt perille Paypalin saloihin ihan kunnolla! :D Aijemmin en osannut edes siirtää sille rahaa ja sitten kun opin sen nii sen jälkeen tilasin kerran enkä oo enää jaksanu oikeen tilata mitään kun oli niin ärsyttävää kun joutuu odottaa aina sen pari päivää ennen kuin ne edes on tilillä. 
Nyt olen siis laittanut niin että paypal veloittaa rahat suoraan tililtäni (vaikka tuokin fakta toki kieltämättä vähän pelottaa) mutta nyt maksaminen on niiin paljon helpompaa (ehkä vähän liiankin) ihmettelin miksi korttiani ei aijemin hyväksytty netissä mutta minun kaverini kertoikin että minun täytyi vain käydä säätämässä asetuksia verkkopankissa ja niin helppoa se on oli, että ihmettelen miten en aijemin sitä keksinyt :D Nyt on sitten tullukkin tilattua yhtä sun toista, eiköhä niitä tuu tännekkin näkyville kuhan saapuu postissa :)


Pinterest
kuvat weheartit.com

P.S. Pahoittelen pientä postaustaukoa, mutta tää viikko on ollut hyvin kiireinen enkä ole edes kerennyt ottaa yhtään asukuvia, mutta lupaan tehdä jonkun mielenkiintoisen postauksen pian! :)


Shushu


2 kommenttia:

  1. Tuo Paypal on kyllä kätevä!:) Mutta kuten kirjoititkin niin välillä liian kätevä ja tulee tilattua vaikka mitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! :D nyt kun se ei oo kuin muutaman hiirenpainalluksen homma nii tekis mieli klikkailla ostoskoriin kaiken mitä näkee :D

      Poista