maanantai 22. heinäkuuta 2013

Synttäri humua

Minun ja T:n synttärit lähestyvät pikkuhiljaa ja niiden mukana myös paineet, sillä ajatus siitä että pitäisi keksiä jotain päälle pantavaa kauhistuttaa.
 Ihan alkuun täytyy viedä kasa vanhoja releitä kirpparille (olenkin just siivonnut vaatekaappini ja olisi suunnitelmissa viedä jo tällä viikolla kirpparille) ja sitten voikin ostella vaatekaappiin uusia tulokkaita.
Juhlatila meillä on jo varattuna (kävin sitten varaamassa ajoissa ettei varmasti kukaa muu kerkeä varaamaan ennen meitä:D)Pinterest / Home
Eli siis tosiaan miun ja T:n synttärit on peräkkäisinä päivinä 16.& 17. Elokuuta eli noin kuukauden päästä enkä malta oottaa! :D ollaan kutsuttu ihan kaikki meidän kaverit juhlimaan kanssamme (mukaanlukien hollantilaiset ja luxemburgilaiset..) ja niitä kertyikin sitten aikamoinen määrä :D Tosiasia onneksi on ettei kaikki kuitenkaa pääse aina tulemaan mikä on tässä tapauksessa ehkä ihan hyvä juttu sillä jos kaikki kutsutuista tulisivatkin paikalle niin tämä varaamamme tila kävisi hyvin ahtaaksi :D Uskon kuitenkin että porukkaa tulee kiitettävästi ja toivon ettei jouduta olemaan siellä kuin sillit purkissa vaan maduttais tanssimaankin :D saatte varmaan vielä muutamassa postauksessa lukea miten etenee meidän juhlien suunnittelu/valmistelu :)

(8) Tumblr
kuvat: weheatit.com

Shushu

2 kommenttia: