perjantai 5. heinäkuuta 2013

Lempi Blogit Top 5

Tässä tulee miun Top 5 lemppariblogit, tekin rakkaat lukijat saatatte löytää hyvässä lykyssä uutta luettavaa ;)

1. TICKLE YOUR FANCY

Jos en sais lukea kuin yhtä blogia niin se olisi ehdottomasti tämä!
Tickle your fancyn Sara on aito, hauska ja hurmaava nuori nainen jonka kirjoituksesta paistaa läpi hänen ihana persoonansa. Tällä tytöllä lentää läppää, hänellä on ihana omaperäinen tyyli sekä hän on ihailtavan urheilullinen! Vanhoista postauksista saatat löytää mitä uskomattomampia juttuja siitä mitä hänelle on käynyt: hänen häkkivarasto ryöstettiin, hän pääsi muusiikkivideon kuvauksiin sekä paljon muuta vähintäänkin yhtä mielenkiintoista!
Lifestyle blogi maustettuna urheilulla.


Tämä kaunis nuori nainen Silja kirjoittaa lifestyle blogia josta löytyy niin meikki- & asupostsauksia kuin kuulumisia ja reissujuttuja.
Muoti painoitteinen Lifestyle blogi.


Erittäin kaunis ja hurmaava tyttö kirjoittelee tyylistään sekä arkisista asioista ja maustaa bloginsa isoilla kauniilla kuvilla.
Tyylipainoitteinen Lifestyle blogi.


Fiksu ja aito Kristiina kirjoittaa blogissaan muodista, postaa asukuvia, kertoo hiukan hää suunnitelmistaan sekä ulkomaanmatkoistaan.
Matkailu painoitteinen muoti/lifestyleblogi.


Omaperäinen Janna kirjoittaa blogissaan mielenkiintoisia mielipide kirjoituksia, postaa asukuvia omaperäisestä tyylistään sekä muista arkisista asioista.
Aloitin lukemaan hänen blogia koska löysin jutun hänen Amerikan halki reissustaan netistä ja jäin koukkuun!.
Hyvin mielenkiintoinen persoona ja erilainen tyyli.
Tyyli/Lifestyle blogi.Tässä postauksessa kirjoitetut 'arvostelut' ovat ainoastaan omia mielipiteitäni, sekä blogien 'genret' on minun itse päättelemäni.

 Otsikoita napsauttamalla pääset blogeihin.
 Löytyykö kenelläkään monta samaa lempparia? :)
Shushu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti