torstai 20. maaliskuuta 2014

"Shopping is my cardio."

 Farkut/ H&M/ 24.95 €
 Kiilakorko sandaalit/ H&M/ 3€ ♥
Leopardi tennarit/ H&M/ 14.95€

Kävin tekemässä muutamia löytöjä kevät/kesää silmällä pitäen :)

Seuraavaksi ajattelin esitellä teille uusia itseruskettaviani:


L'Oreal itseruskettava/Anttila/7€
Levityskinnas/Stockman Beauty/6,5€


Oikeanpuoleisen itseruskettavan (Primon) sain kaveriltani, joka oli tilannut sen muistaakseni Dermosililta.
 Tuo Primon IR:n hyvä puoli on sen väri joka siitä tulee, se on sopivan tummaa eikä ollenkaan oranssi!  Ainoa miinus oli se, että minulle jäi rajat silti, vaikka kuinka tarkasti yritti levittää sitä kintaalla (jonka senkin ostin tässä vähän aikaa sitten ensimmäistä kertaa, enkä enään ikinä levitä ir:ää käsin!)


Jota varten hankinkin sitten tuon suihkutettavan itseruskettava (jonka olen omassa käytössäni todennut parhaaksi, siltä kannalta ettei jää rajoja ja kuivuu nopeasti) jotta sillä voi häiventää mahdolliset rajat joita jää.

Oletteko itse kokeilleet kumpaakaan näistä itseruskettavista ja mitä olette olleet mieltä? :)

Shushu

4 kommenttia:

 1. Toi levityskinnas on kyllä tosi kätevä kun levittää itseruskettavaa.

  Vitsi kun tekis mieli muuten kokeilla tota Lorealin itseruskettavaa. Kun toi itseruskettava on suihkutettavaa niin osaatko sanoa kestääkö se miten pitkään käytössä? Olisi kiva saada vähän väriä pintaan ennen kun alkaa rantakelit :) Vaikka onhan kesään vielä tosi pitkä aika.. :/

  Terkuin, Merenhelmi (http://merenhelmi.indiedays.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on erittäin kätevä! :)
   Niin joo tosiaa siis loppuuhan se aika nopeasti, ainakin omassa käytössä, koska suihkutan sitä yleensä aika paljon koska haluan aika tumman tuloksen enkä vaan 'hiukan päivettynyttä' mutta nyt kun on toi toinenkin itseruskettava käytössä niin veikkaan että kestää pitempää kun ei tarvii suihkutella kuin silloin tällöin :p mitähä osaisin sanoa varmaan sellaisen pari viikkoa kestää tollanen pullo :P

   Poista
 2. Noi korkkarit!! Ihan huikeat, tykkään tosi paljon. :) Mua mietityttää ja ärsyttää itseruskettavissa nimenomaan rajat ja se tarkkuus, millä niitä saa levittää. Miten paljon oot kokenu, että tollasesta levityshanskasta on hyötyä?

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki tykkäsin heti kun sain nuo käteeni, vaikka en yleensä edes tykkää kiilakorko kengistä mutta noi oli jotenkin superkivat! :)
   Ja siis onhan tollasesta levityskinnaasta ihan sairaasti hyötyä, kun käsiin ei jää niitä järkyttäviä määriä itseruskettavaa, sekä tietysti rajat häivenee ainakin omassa käytössä paljon enemmän kuin että levittäisi käsin.. :)

   Poista