tiistai 11. maaliskuuta 2014

New in accessoriesSuurin osa teistä onkin jo varmaan kuullut invisibobble -ponnareista.
Nämä lankapuhelimen johdon näköiset ponnarit löysin Glitteristä ja päätin ostaa niitä testaukseen, näinkö ne ovat oikeasti 'ponnarinrajaa' jättämättömät, hiuksia vahingoittamattomat mutta silti hyvin hiuksissa pysyvät? 

Itselleni selvisi sen verran että ainakin nämä Glitterin 'invisibobblet' jättävät hiuksiin rajan, ainakin itselleni. Se ei ehkä ole ihan niin selvä kuin normaalin ponnarin mutta kyllä ne hiukset pitää uudestaan suoristaa kun ponnarin ottaa pois.

 Hiuksia ne eivät todennäköisesti vahingoita yhtä paljon, koska ponnarin pois ottaessa ei irtoa hiuksia, toisin kuin normaalin ponnarin kanssa.

Ja sitten vielä kolmanteen lupaukseen joka on "pitää hiukset paikallaan myös vauhdikkaimmissa aktiviteeteissä" ei mielestäni sen koommin pidä myöskään paikkaansa. Harrastan tanssia ja tätä ponnaria joudun korjailemaan kokoajan. 

Mutta hauskannäköinen ponnari tämä on kuitenkin ja käytän tätä aina kotona ollessani, koska loppujenlopuksi olen tullut siihen tulokseen että tämä ponnari on kuitenkin parempi vaihtoehto hiuksilleni.
Sormukset myös Glitteristä :)


Olisi kiva kuulla oletteko te käyttäneet tälläisiä ponnareita ja mitä itse olette mieltä näistä? :)


Shushu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti