sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tyylikkäästi myöhässä?

Meikä ajatteli tehdä teille joulu lahja -postauksen, vaikka joulu onkin mennyt jo aikoja sitten, mutta kun itse en kerennyt aikaisemmin tekemän tätä postausta, niin ajattelin että parempi myöhään kuin ei koskaan! :)
Tänä vuonna saamani lahjat oli hyyyvin kosmetiikka painoitteisia, mitähän se joulupukki oikein vihjaa. :D

Ensimmäisenä esittelen teille kosmetiikka sarjan joka on itselleni täysin uusi, mutta monelle muulle lukemien juttujen perusteella hyvin tuttu varsinkin käsirasvansa ansiosta.
Eli esittelyssä L'Occitane kosmetiikka merkki jota sain siis joululahjaksi.


Sain kosteusvoiteen, Skin Perfectorin (ihon tasoittajan? jota käytän siis pohjustusvoiteena) ja sen kuuluisan käsirasvan!
Kosteusvoide on aivan huippua, koska näin talvella varsinkin kasvojen iho kuivuu aikalailla, varsinkin illalla kun pesee meikit, kasvoja kiristää ja välillä joutuu lisäämään jopa kahteen kertaan kosteusvoidetta, mutta tämä on hoitanut hommansa heti ekasta kerrasta!

Kieltämättä käsirasva oli aika hyvä, mutta ruusuntuoksusta en oikein itse välitä.


Jos joku ei ole ennen kuullut tästä merkistä, niin merkki on siis ranskalainen ja kertoo itsestään näin:
"L'OCCITANE on pysynyt uskollisena alkuperäisille periaatteilleen: tarjoamalla alkuperäisiä ja luonnollisia tuotteita kunnioittaen Provencen perinteitä. Jokaisella sarjallamme on oma tarina. Aidon alkuperän ja tuoksun historia"
Tekstin alla on myös lueteltu erilaisia ainesosia ja kerrottu miksi juuri niitä on käytetty.
 Huipuinta minusta tässä kosmetiikka sarjassa on se että se on niin maanläheinen ja että tässä on käytetty hyvin paljon luonnon omia raaka-aineita!

Sitten muihin lahjoihin:

Avonin tuotesarjasta sain ihanan kimaltelevan vartalovoiteen, herkulliselta tuoksuvan shamppoon sekä Shea butter jalkarasvan joka pehmentää jalkapohjia kuin unelma!

Seuravaksi kasa ripsivärejä:Yksi niistä erottui edukseen ja sitä halusin teille esitellä!
Eli kyse on Guerlainin ripsiväristä ja erikoinen se on, koska:...se on maailman kätevin ripsiväri naisen laukussa! :D Voit ottaa sen reissuun, baarin tai vaikka ihan muuten vaan peilinä mukaan. Aivan huippu keksintö!

Seuraavaksi huulipunat & -kiillot:
Sheidon huulipunia sävyinä Rouge ja Shimmering Rouge.
D&G:n huulipuna Passion Duo, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että huulipunan reunat on tummampaa sävyä ja sisäosa vaaleampaa (kuvassa ei saa selvää sävyistä koska ne sekottui kun kokeilin sitä).Lajitelma ihania Diorin matkahuulipunia.

Tuoksu toutteet:
Raikas J. Richmondin tuoksu sekä ihan Prada Candy vartalovoide.


Tuoksun mukana tuli ketju josta saa söpön käsikorun.


Luomivärit & poskipunat:

Chanelin, Guerlainin ja D&G:n luomivärit ja poskipunat tuli ihanissa samettisissa taskuissa. ♥


Sitten vielä viimeisenä muttei suinkaan vähäisempänä siskolta saamani Guessin paita ♥P.S. Kiitos kaikille lukijoilleni! Tätä on odotettu, teitä on jo 20! :) Pienestä minä tuun iloiseksi.
Ihanaa sunnuntaita kaikille!


Shushu

2 kommenttia:

  1. Vau mitä lahjoja! :) toi ripsari mis on peili on kyl tosi kätevä, täytyy muistaa toi meinaa sit joskus kun luovun näist ripsien pidennyksistä nii haluun kyl tommosen! :))

    VastaaPoista