keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Koira kuume ♥

Minulla on ollu nyt varmaa viimeiset puolivuotta kamala koirakuume! :D
Vaikka minun vanhempien luona, sekä T:n porukoilla on koira, niin haluaisin ihan ikioman sellasen.
 Jonka kouluttaisin tottelevaiseks ja sosiaaliseksi, toisin kuin meidän tanskandoggi Curtis :D Sen kanssa on välillä hankalaa käydä lenkillä, kun aina pitää lähteä kävelemään toiseen suuntaan jos toinen koira tulee vastaan.
Tämä johtuu siis siitä että hänellä ei ole ikinä ollut koirakavereita.
Kavereita hänellä ei ole siksi, koska varmaan tiedätte että tanskandoggit on aika reilun kokoisia ja jo pienenä kaikki muut koiranomistajat pelkäsivät Curtista eivätkä antaneet hänen tutustua koiriinsa.
En haluaisi että niin kävisi enään seuraavalle koiralle, joten haluaisin tehdä siitä mahdollisimman sosiaalisen, sitten ja kun hankin minkä vaan rotuisen koiran tahansa.

Todellisuus on kuitenkin se, että minusta ei vielä koiranomistajaksi ole tällä hetkellä, sillä reissaamme T:n kanssa paljon, järjestämme luonamme usein juhlia, sekä rakastan myöhään nukkumista, joten täytyy odottaa vielä muutama vuosi. :D

Mutta löysin siis meidän tanskandoggista vauvakuvia noin kuudenvuoden takaa lievittämään minun koirakuumetta :3 ♥

Toivottavasti nämä kuvat piristävät teidänkin päivää!P.S. En pystynyt kirjoittamaan tällä vanhalla konella varmaan kahteen viikkoon postausta, kun tää ei vaan antanut syystä tai toisesta. Kaikki kuvatkin ovat tällä koneella, niin en pystynyt väsäämään minkäännäköistä postausta tuolla toisella koneellakaan (paitsi sen lumikki postauksen, koska olin siirtänyt ne kuvat suoraan sille koneelle). 
Yllättäen tänään tää taas kuitenkin toimii ja hyvä niin! :)

Shushu

4 kommenttia:

 1. AaAaw mie muistan kurtun tollasen hää oli nii snipi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha kukas siel noi salaperäisel nimimerkillä kirjoittelee :D
   Ja joo oli hää aika söpö mut on se vieläkii ♥

   Poista