maanantai 11. marraskuuta 2013

Meikkipostaus: Sugarskull

Olinkin jo aikaisemmin kysellyt teiltä millaista postausta haluaisitte ja sainkin vastaukseksi että Meikkipostaus kiinnostaisi. Niinpä päädyin sitten tekemään tälläisen vähän erilaisemman meikkipostauksen :D
Nimittäin minun Halloween meikeistäni, enjoy:1. Levitä kasvoihin kauttaaltaan valkoista kasvomaalia. (Vinkki! Itse lisäsin valkoisen kasvomaalin sekaan hiukan vaaleaa meikkivoidetta, kosteusvoidettakin voi toki käyttää, näin kasvomaali ei ole liian jäykkää ja kuivaa)

Piirrä kajaalilla mustat ympyrät silmiesi ympärille ja täytä ne haluamallasi värillä, ota mustaa luomiväriä ja häivytä ympyröiren reunat täyteväriin.

Piirrä myös 'nenän' ääriviivat kajaalilla.

2. Täytä nenän ääriviivat mustalla kasvomaalilla ja voit halutessasi vahvistaa myös silmien ympärillä olevat viivat mustalla kasvovärillä.

Lisää yksityiskohtia KAJAALILLA, näin voit vielä korjata mahdolliset virheet. (Vinkki! Katso googlesta hakusanalla sugarskull ja ota vaikuitteita eri versioista ja piirrä oman makusi mukaan)

3. Vahvista juuri kajaalilla hahmoittelemasi yksityiskohdat mustalla kasvomaalilla.

Tee silmien ympärille 'pitsireunus' (tai millä sanalla noita pieniä ympyröitä voikaan kuvailla :D) kajaalilla.

Voit halutessasi ottaa isolla poskipuna siveltimellä samaa (tai sitä lähellä olevaa) luomiväriä jota olet käyttänyt silmien täyttämiseen ja sipaista sitä poskiluiden alle ja otsaan.

4. Liimaa (iholiimalla) halutessasi strasseja. (Vinkki! Olen kuullut että strasseja voi liimata kasvoihin myös ripsiliimalla, itse en tosin ole kokeillut.)

Älä unohda piirtää 'suuta'! 

Voit myös sipaista ripsiisi mustaa ripsiväriä ja laittaa kajaalia silmän vesirajaan.

JA TADAAAA! Se on ready.
P.S. Hahha, voin kyllä halutessanne väsätä ihan oikeankin meikkipostauksen, jos tämä ei kolahtanut? :D


Shushu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti