perjantai 29. marraskuuta 2013

Ihana Sini Sabotage

Kävimme muutama viikko sitten perjantaina (8.11.) katsomassa Sinin keikkaa Ilonassa ja voin vaan todeta että VAU!
Upea mimmi ja upeita biisejä!


 Kaiken kukkuraksi saatiin vielä supermakeet hupparit Siniltä, hitto mikä pulla!:D (kyseisestä hupparista haluaisinkin tehdä vielä erillisen postauksen kun se vaan on niin makee! :D)Naurettiin taas maha kippurassa kun oltiin eturivissä ja joku mies hivuttautuu viereen, ottaa olkapäästä kiinni ja kysyy "Etkös sinä esiinnyykkään tänään?"
Ja kaikkein huvittavinta on että tää ei oo eka kerta?! Minulta on aikaisemmin tultu pyytämään nimmaria ja kerran kysytty "Ootkos sie nyt se Sini?"  "En." "Ajaa me täällä jo katottiin silmät pyöreinä että tuolla se Sini nyt menee!" 
Oon todella otettu että minua on luultu Siniksi, mutta tää rupeaa jo oleman ärsyttävää, koska en haluu enkä yritä olla kenenkään kaksoisolento, olis ihan kiva näyttää ihan omalta itseltäni.
Oon muutenkin ihan liian kääpiö Siniin verrattuna?! :D


Ihmiset ovat montaa mieltä Sinistä, mutta itse henkilökohtaisesti ihannoin häntä!
Hän herätti naisräpin taas eloon!
Okei itse haluaisin kuulla ehkä jotain eeppisempää ja hopahtavampaa settii kyseiseltä räppäriltä, mutta uskon että kaikkea ei ole vielä nähty ja kyseinen naikkonen voi siinäkin suhteessa vielä yllättää, joten ei voi muuta sanoa kuin tsemppiä ja menestystä Sini!

Shushu

2 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä, mun mielestä et näytä yhtään Siniltä :D Huvittavaa miten ihmiset sekottaa :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyl omasta mielestänikää näytä, älä muuta sano! :D

      Poista