keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Aarteen metsästys

Miun on pidemmän aikaa pitäny kertoo teille miu synttärilahjasta minkä sain miu poikaystävältä.
Hauskinta oli siinä se, että sain itse metsästää sitä :D
Hänen syntymäpäivänä (joka on päivää ennen minun) hän antoi miulle avaimen kouraa ja sanoi, että huomenna aamulla se tulee minun eteeni mihin toi avain käy. Olin hämilläni kunnes hää kertoi lisää, että hän on piilottanut lukkoja ympäri kaupungin ja aina antaa miulle vinkin missä on seuraava lukko jossa on kiinni avain joka käy sitä seuraavaan lukkoon ja laatikko johon viimeinen avain käy on meidän keittiön pöydän alla ja siellä on miu lahja. Sain hellästi ravistella ja nostaa laatikkoa ja mielessä vaa pyöri et kumpa se ois järkkäri ko oon sellasta halunnu jo pidemmän aikaa :DD
 
Seuraavana päivänä sitten menin hakemaan pyörää pyörävarastosta ja siellä se oli ! Lukko roikkui miun tarakasta johon avaimeni kävi.
 
Laitoin  heti viestiä että kerro seuraava vinkki!
Se vinkki oli "Picnic"
Olin hetken silleen hmm... sitte tuli mieleen että on sellasii Picnic ravintoloita kävin ottaa selvää, mutta ei täällä sellasta ollu. Sitte tajusin et se oli varmast se paikka jossa käytiin picnikillä!
Sinne oli 10km matka ja en kuullemma saanu käyttää autoo niitten löytämisee et se ois hauskempaa :D
No sitte ajoimme siitä seuraavana päivänä ohi ja pyysin pysäyttää, no pienen kiukuttelun jälkee se kuiteki suostu ku sanoin et tää ois ainoo kerta ko oon ettiis niit autol :D Pienen etsiskelyn jälkeen löysin sitte senkii lukon sieltä :)
 
Seuraava vinkki oli kuullemma ensimmäinen kuva miu puhelimessa (hän oli ottanu miu puhelimella niist paikoista kuvia mihi oli piilottanu lukot, kun olin unohtanut sen kotiin just silloin kun hän meni piilottamaan niitä)
Onneksi olin jo aikasemmin ottanu selvää mistä ne kuvat oli otettu joten lähdimme kavereitteni kanssa etsimää lukkoa yhdeltä aidalta ja onneksemme siinä ei menny kauan kun lukko roikkui heti aidan alussa :)
 
Tässä lukossa oli numerot jotka olivat syntymäpäiväni 17.08. Ja seuraava vinkki oli "sadas seitsemäs porras vasemmalle"
Silloin piti hetki miettii et missä on ees nii monta porrasta... :D
Muistin sellasen metsäkalliopaikan missä oli hitosti portaita ja oltiin käyty siel joskus, joten jatkoimme matkaa sinne.
(ennen sitä käytiin onneks hakee taskulamppu ko ulkona oli jo pimee)
Oli hauskaa kiivetä niit rappusii pimeel ku puolet niistä oli rikki ja kaverilla oli korkkarit jalassa, mutta pienen etsiskelyn jälken seuraavakin lukko löytyi ja siinä oli numerot jotka tarkoittivat meidän vuosipäivää.
 
Viimeinen vinkki oli viimeinen kuva minun puhelimessa joka oli aika vaikee perjaatteessa, koska siinä oli kyltti minkälaisia on useampi täällä mutta onneks siel näkyi taustaa ni olin heti hahmoittanu missä se on ja siellä roikkui lukko minkä sai auki meidän vuosipäivä luvulla ja se oli VIIMEINEN !
 
Sitte riensin innoissani kotiin avaamaan laatikkoa, T (poikaystäväni) istui vieressä ja tarkkaili ilmettäni, avasin laatikon ja kurkkasin sisälle.....suljin laatikon..... katsoin T:tä....avasin taas laatikon, olin hämmentyny ja huvittunu.. siellä oli kuulosuojaimet?! :D kävin kelaa heti et öö... onks hää viemäs miut johokii keikalle et mie tarviin kulosuojaimii?
Sitte se sano: "Okei täs vaihees pitää kertoo et toi lahja oli huijausta :D En uskaltanu lähtee ilman sinuu ostaa siulle järkkärii joten mennää huomen yhes ostaa siulle sellanen."
Meikäl nous heti hymy korvast toisee korvaa ja olin iha innoissaa:D
Pelkästää se et se näki nii paljo vaivaa noitten lukkojen kaa oli iha huikeeta, miut ei ois yhtää ees haitannu vaik oisin oikeestikkii saanu vaa ne kuulosuojaimet ! :) ♥
...ja niin sain miu kullan ♥
ja me elimme onnellisesti elämämme loppuun asti .. :D
 
Shushu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti