perjantai 29. kesäkuuta 2012

Awkwaaaard!

Töiden jälkeen päätin lähteä tsekkaamaan alennusmyynnit ja poikaystäväni lainas minulle hänen pankkikorttiaan, että voisin nostaa siitä rahaa.
Noh menin keskustaan ja siinä aikani shoppailin kunnes olin juuri kävelemässä autolle päin, niin päätinkin poiketa vielä äkkiä R-kioskilla.
Menin sinne kassalle ja kävin kaivaa lompakkoa muistellen että olin johonki tunkenu vitosen, no sitä ei löytyny ja päätin vinguttaa poikaystävän visaa. Kaikki meni niiku suunnitelinkii kunnes laitoin visan kortinlukijaan joka ei suostunut lukemaan sirua.
 Kassalla ollut nuori nainen kutsui vanhemman työntekijän paikalle joka sitten totesi, että kortin juova täytyy lukea, kun vihdoin olin kirjoittamassa nimeäni kuittiin niin nainen huudahti "onko kortti sinun??!" sanoin että ei ja että se on poikaystäväni. Nainen riuhtaisi kortin ja sanoi "HYVÄ ku huomattiikii kato, meidän täytyy ottaa tää kortti pois. Tulkoot hakemaan sitte täältä tai poliisilaitokselta tän. Ei voi tietää ootko varastanu tän!" Mietin itsekseni "Varastetulla visalla varmaan tulisikin mieleen mennä heti ensimmäiseksi R-kioskille tekemään viiden euron ostosta"
Minua hävetti aivan suunnattomasti sillä takanani oli jono ihmisiä jotka katsoivat ihmetellen. Soitin sitten suoraan sieltä kaupasta poikaystävälle että se tulis hakemaan korttia ennen kuin se joutuu poliisilaitokselle tai muuta. Oon kuitenkin ilonen että poikaystäväni näki tilanteen humoristisen puolen vaikkei ois millään jaksanukkaan raahautua keskustaan :D
En mee vähää aikaa asioimaan siinä R-kioskissa!
                                            

                                                           Mukaan tarttu mm tällästä:

                                                                parit aurinkolasit
                                                              
                                                               veikeet sytkärit

                                                               Mutteri sormukset
                                                     
                                                               valkoset tossut

                                                              farkut ja vähä muutaki,
                                                        mut en jaksanu kuvailla kaikkee :)

2 kommenttia:

 1. Hui, onneks ei mitään vakavempaa seurannut ton kortin takia! Mä en ite uskaltais ees yrittää, sillä äkkiäkös siitä kiinni jää kun toisen korttia käyttää :-D

  <3: http://annidiary.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, en taida enään itekkään tehdä nii :D onneks huumorilla mentiin! :)

   Poista