torstai 24. lokakuuta 2013

All Hallows' Eve

 Rakastan Halloweenia ja kaikkea mikä siihen liittyy: taikauskoa, jännitystä, pukeutumista, koristeluja.. Siksi minusta onkin valitettavaa että Suomessa ei vietetä samalla tavalla Halloweenia kuin esimerkiksi Amerikassa (joka onkin siellä Joulun jälkeen suosituin juhla), mutta siksi olenkin päättänyt että itse ainakin vietän Halloweenia! :D
Siispä minä ja T ollaankin järjestämässä Halloween -bileitä ensiviikon perjantaina!
Ja aijonkin todellakin ampua yli koristeluissa ja pukeutumisessa! :D i love it!

Haluaisitteko tekin että Halloweenia juhlittaisiin enemmän Suomessa? :)

halloween | Tumblr 

🎃🎃🎃 
Just for kicks - Timeline Photos | via Facebook
kuvat: wehearit.com

Painamalla -> TÄSTÄ
 pääset kurkistamaan miten viimevuoden Halloween juhlat meni :)


P.S. Kerroin edellisessä postauksessa siitä Mary Kayn tuotte-esittelystä, oisko teillä kiinnostusta kuulla miten se meni? :)

Shushu

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi noi edellis vuoden halloween bileet kuulostaa kivalta! Ite oon kans yrittäny pari vuotta sitten järjestää tollasia juhlia, mutta porukat eivät pukeutuneet mitenkään (ei edes mustaan vaikka pyysin jos ei muuta keksi ;D). Oli täällä kuitenkin vihreää boolia, jossa oli ötököitä ja jäädytetty punainen käsi, kupit olivat teemaan sopivat ja muutamia koristeita löytyi. Olis kiva järjestää kunnon juhlat johon kaikki panostais täysillä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Ei tohon edellisiin bileisiin ihan kaikki pukeutunukkaan, mutta sitten kun ne huomas että osa oli kuitenkin panostau ja minä olin kuitenkin nähny vaivaa koristelujen eteen niin nekin sitten innostu ajatuksesta ja mie sainkin maalailla kaikkien naamoja joku kolme tuntii :D Tänä vuonna porukka on toivottavasti vähän viisastunut että tulee valmiiksi pukeutuneina. :D Ainakin osa kavereista on jo sanonu että aikoo panostaa kunnolla :)

   Poista
 2. Täällä toinen joka tykkää halloweenista ja on harmissaan kun suomessa ei kuulu perinteisiin viettää sitä.. tosin mekin järjestetään J:n kanssa halloween kemutmutta lapsille :)

  VastaaPoista