keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kiireitä ja Ostoksia


 Ihastuin tähän takkiin heti ku näin sen! Oon pitkään etsiny parkatakkia ja nyt se oli saatavilla vieläpä armeija kuosissa! Hinta mietitytti muutaman viikon sillä sen hinnaksi tuli 89€
Kerroin haaveleimastani takista parhaalle kaverilleni Nadialle ja sanoin että 60€ voisin maksaa takista milloin vaan mutta nykyinen hinta kirpaisee sen verran etten sitä osta, johon hän tokaisi että maksaa minulle 1/3 hinnasta ennenaikaiseksi joululahjaksi, enkä olisi voinut parempaa Joululahjaa kuvitellakkaan! :)
Kiitos N ♥


 En muista mistä ostin mutta jostain päin Helsinkiä ja hinnaksi tuli 20€, tosin kävelemistä noilla täytyy harjoitella, en tajua miten noilla on niin vaikea kävellä :D tuntuu että kaatuu eteenpäin.

 Maihareistakin oon haaveillu jo jonkun aikaa kunnes päätin tilata nämä ihanuudet H&M nettikaupasta ! ♥

 Tää on kätevä ottaa lenkille mukaa ja hinnaksikin tuli vain 15€ :)
 Hame/Kirpputori 3€
Tosiaan nyt on siis alkanu taas kiireinen arki jonka seurauksena blogi on jäänyt hiukan syrjemmälle, mutta oon koittanut pitää kameraa aina mukana ja napsia asukuvia (joista ei oo tullu oikein mitää viimeaikoina).
Minulla on siis alkanut neljäs vuosi amiksessa ja koitan parhaani mukaan sieltä valmistua :D sekin siis vie osan ajastani, mutta koitan postailla aina kun kerkeän! :)

Näitä ostoksiakin on kertynyt melkoinen määrä muutaman kk aikana niin päätin sitten survaista yhteen postaukseen kaikki. :)

Shushu

2 kommenttia: