maanantai 11. maaliskuuta 2013

Walk With The Limp Like An Oldschool Pimp

Minä ja T järjestettiin siis Ghetto (hip-hop) teemaiset bileet (jotka olivat samalla yhden kaverin ja yhden Luxemburgilaisen vaihto-oppilaan synttärit). Nämäkin bileet onnistu todennäköisesti hyvin kun jengi ainaki seuraavana päivänä kiitteli :)

Ja tosiaan minä olin siellä siis Nicki Minaj :D

Toi 'roolipukuun' panostaminen meni ehkä hiukan liiallisuuksiin kun loppujen lopuksi en sitte laittanu bileisiin peruukkia enkä kirkkaan pinkkejä sukkahousuja, koska yhdistelmä oli aaaivan liian raju ja rupesin jo näyttämään transulta :D ja kun olin jättänyt ne pois niin ihana mekkoni pääsi oikeuksiinsa :)
 Mekon kanssa olin siis laittanut ihanat piikkikorkkarini, mut valitettavasti en löytäny yhtään kuvaa mis miu kengätkin ois näkyny.

Mekko on siis ihanan siskoni tekemä ! Teki aivan mahtavaa työtä ja mekosta tuli just sellainen mitä halusinkinkin!
Olin siis ostanu ton mekon kirpparilta 10€ (ja oli kaks kokoa liian isokii) ja tyllikangasta kangaskaupasta ja siskoni ompeli, kavensi ja lyhensi sen yhdessä yössä :) Suur kiitos hänelle! 
(Valitettavasti en tajunnut/kerennyt ottamaan ennen ja jälkeen kuvaa mekosta:/) 

Oli suunnitelmissa koristella meidän vuokraama tila tulostetuilla seteleillä, isolle vanerille piiretyllä graffitilla ja tupacin seinä julisteella, mutta näistä kaikista toteutui vain vanerille piirretty graffiti, mut se ei menoa estäny! Eikä sinne itseasiassa enempää koristeita ois kaivannukkaan kukaan, helpotti vaan entisestään seuraavan päivän siivoiluja.
Tästä vanerista tulikin illan mittaan vieraskirja sekä beer pong pöytä :D

Bileissä oli myös paljon breikki porukkaa ketkä jamitteli siel, sekä meidän breikki Sensei veti beatboxii mikä korosti hyvin meidän teemaa ;D
 Yhdistin tuohon mekkoon reilusti blingiä, niin sain itsestäni vähän katu-uskottavamman :D

                                                                                                                     Kuva: weheartit.com

 

(Tatuointi jonka tekemiseen meni iha liian kauan ,enkä  jaksanu enää oottaa et se viimonenki merkki oltais tehty.
 Hahha ja vähän eri näköinen muutenkii! :D)

Toi tatuointi on siis kiinaa ja siinä pitäis lukea:
"God Is With Me Always"

Niinkuin Nickin kädessä.
Mut ei siinä jälleen kerran meni bileet pulkkaan ja ens kerralla taas jotain uutta! :)

Ps. Kannettavani oli noissa bileissä, kun Djtä ei saatukkaan, niin sitten hyvien bileiden seurauksena se on nyt hajonnut :/ (todennäköisesti kaatunut aika runsaasti ilolientä näppäimistön päälle)
Siitä johtuu tämä pitkä postaustauko ja pelkäämpä että se tulee venymään, kunnes saan uuden tietokoneen tai korjattua tuon vanhan.  Nyt siis teen tätä postausta T:n koneella mut tämäkään ei ole missään loistokunnossa. Saa nähdä jaksanko säätää tällä koneella jonkunnäkösiä postauksia vai en. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti