keskiviikko 5. joulukuuta 2012

I MADE IT!


Hei oon Shushun kaveri Nadia ja Shushu pyys miuta kirjottaa itestäni tänne hänen blogii.
Ensinnäki ollaa tunnettu 8 vuotta ja paljo vietetty aikaa yhessä ja koettu paljon (hyvii sekä huonoi asioita), mut se mitä mie tänne nyt kirjotan liittyy siihen että oon pudottanut elämäni aikan 50 kg.


Vuonna 2004 sairastuin vakavasti munuaisten vajaatoimintaa, ja jotta ne saatii toimimaa märättii miulle paljon erilaisii lääkkeit joissa tietysti oli kaikenmaailman sivuvaikutukset ja pahin niistä oli painon nouseminen jota kertyikin kaikenkaikkiaan 48 kg, mut se on aika jännä koska kuitenki ku katoin sillo peilistä näin iha saman tytön ku nyttenkin. Toisaalt se oli pelottavaa aikaa ja "vaivuin" jo epätoivoo et mitäs jos en ikinä saa pois näitä kiloja ja et en tuu pärjää tulevaisuudessa ku muutenkin oon ollu koulukiusattu jo ala-asteelta saakka ja tietysti ku paino nous nousemistaan lääkitysten takia jatku sitä koulukiusaamista yläasteen loppuun saakka. Oon niin kiitollinen et miul on tämmöne ystävä niiku Shushu koska olin mie minkänäköne tahansa tai jos miuta kiusattii ni oli hää sit aina miun tukena ja puolusti miuta joka-asiassa.
 

No sit yhdeksännel luokal ruvettii vähentää niit lääkkeitä ja paino alko pikkuhiljaa laskemaa mut tietysti niitä oli sit jäänykkii et sit piti vaa ottaa ittee niskast kiinni ja ruveta lenkkeilemää ja liikkuu paljo et ne kaikki kilot sais pois, vaikeeta se oli mut kyl kannatti.

 

Tsemppiä niille jotka kamppailee painonpudotuksen kanssa!


- Nadia kiittää ja kuittaa -

2 kommenttia:

 1. mieletöntä nadia! oon niin ylpee susta! t. Arla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron Nadialle terveiset :)
   Ja itekkin oon suunnattoman ylpeä Nadiasta ja tuon postauksen jälkeenkin kilot on edelleen tippunu!

   Poista