tiistai 20. marraskuuta 2012

Toteemi torstai


Viime torstai oli iha huippu päivä!
Aluks meiltä peruttiin 3h koulua joten myö haettii pizza matkalla ja mentii kaverin kanssa miu luo kattoo paranormal activity 4.
 Sit ku koulu oli ohi T , sen frendi ja sen toisen frendin tyttöystävä tuli hakee miut koulusta ja myö suunnattiin suoraan Coffee Houseen kahville. Jonka jälkee päädyimme baariin odottelemaan sitä toisen frendin poikaystävää, jonka jälkeen menimme yhdessä Gringos Locokseen syömään :)
Kun olimme syöneet päätimme lähteä käymän nopeasti kotona vaihtamassa vaatteet ja sovittii et tavattais Ace baarin edessä johon mentäisiin pelaamaan dartsia ja bilistä.
Sieltä sitten teki mieli lähteä laulamaan karaokea ja mentiin Totemiin jonne ilmestyi sitten lisää kavereita.
Kun T ja sen frendi oli lauluanu karaokee ja muut kaverit saapu päätimmekin lähteä Ilonaan laittamaan jalalla koreaksi :D
Ja vaikka olimmekin siellä kirjaimellisesti ainoita baarimikon lisäksi niin silti tanssahtelimme siellä ja vedettiin omaa rinkii.
Sieltä sitten extemporee päätin varata miulle ja sen T:n frendin tyttöystävälle liput Twilightin aamunkoi osa 2:n ennakkonäytökseen mikä oli yöllä (ja ihme kyllä suht hyviä paikkoja viel oli jäljellä).
Suoraan tanssilattialta me suunnattiin sitten kohti leffateatteria, ja leffa oli muuten ihan sairaan hyvä (sanokaa mitä sanotte). Twilight ei oo varmaa ikin ollu niin hauska ko ton leffan alussa! :D Olin jo kerenny aikaisemmin pettyy Twilightii ku en tykänny yhtään kakkosesta enkä kolmosesta, mut noi aamunkoin molemmat osat oli ihan sairaan hyvii.
Ja palasin sitten kotiin leffan jälkeen vasta klo 2:14. Ja vaikka seuraavana päivänä olikin koulua niin ei haitannut kun oli viettäny noin huippu päivän!
En oo ikuisuuteen lähteny suoraa koulusta johkuu ja tullu himaa vast yömyöhään :)
Jos voisin antaa arvosanan tolle päivälle ni se ois 10+ !
 
 
Oottekos työ nähny uuden Twilightin, mitä mieltä olitte? :)
 
Shushu

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi, täältä sait lukijan! :) Käyhän tsekkaa mun?
  http://nede93.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ja tervetuloa vaan! :))
   Itelläskin oli mielenkiintoisen oloine blogi :)

   Poista